Nehody zablokovaly dvě dálnice. Několik lidí je zraněných

[chooze:gallery;value:31909]

Hasiči, záchranáři i policisté zasahují v pondělí dopoledne hned u dvou nehod na dálnici D1. "Z důvodu dopravní nehody několika vozidel je na 78,5 kilometru ve směru na Brno uzavřena dálnice," informovala policie na twitteru o nehodě na Pelhřimovsku.

"Šlo o nehodu dvou nákladních vozidel. Jedno z nich začalo hořet," řekla TN.cz policejní mluvčí Dana Čírtková. "Zatím to vypadá, že se to obejde bez zranění. Ale zatím je to čerstvé," dodala.

[chooze:gallery;value:31911]

Vážnější je nehoda u Brna. "Pro vážnou nehodou dodávky a kamionu je uzavřena dálnice D2 ve směru na Brno před sjezdem na OC Olympia. Odklon bude na exitu 11 Blučina. Provoz na Bratislavu je omezen. Počítejte se zdržením," uvedla policie.

[chooze:article;value:506590]

"Z dodávky, která čelně narazila do návěsu kamionu, jsme vyprostili 5 osob. D2 směr Brno stojí," sdělili na twitteru hasiči. "Na místo jsme vyslali devět prostředků, včetně velkokapacitního vozidla, vrtulníku a inspektora provozu. Na místě jsme ošetřili pět těžce zraněných pacientů, kteří byli převezeni na urgentní příjmy obou brněnských fakultních nemocnic," upozornila pro TN.cz mluvčí záchranářů Michaela Bothová.

Podle policistů v dodávce jelo šest lidí. Bez zranění z nehody vyvázl jen jeden.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.