Nejdojemnější okamžik v historii Love Islandu. Diváci uspěli, Lu se vrátil k Adri

[chooze:gallery;value:33343]

​Adriana stála u ohniště sama na značce, na které si už mnoho účastníků Love Islandu vyslechlo, že jejich cesta soutěží končí. Při párování si ji nikdo nevybral právě proto, že všem dala jasně najevo, že u ní nikdo jiný než Lu nemá šanci. Vypadala, že se smířila s tím, že ostrov nadobro opustí. 

Jenže Adriana věřila na zázraky. A spolu s ní i diváci, kteří za návrat Lua do vily bojovali tak jako nikdy dřív. A tak místo toho, aby Adri vypadla, tak se na balkóně objevil Lu, který jí zazpíval píseň složenou jen pro ni.

[chooze:article;value:522480]

​Okamžik jako vystřižený z romantické komedie dojal téměř všechny ostrovany. Adriana se slzami v očích se poté vydala Luovi vstříc a čekala na něj na molu, kde si padli kolem krku. Následně je dostala síla romantické chvíle a poprvé se políbili.

Pak konečně utvořili pár. "Diváci opravdu věří, že vy dva máte šanci na lásku. My lásce fandíme, o tom celý Love Island je. Někdy je divácký hlas silnější než hlas nás všech. Váš vztah dostává ještě jednu šanci," uzavřela dojatá moderátorka Zora Hejdová. 

Beach Hut: Gabriela Gášpárová exkluzivně vyzpovídala Lua ještě před návratem do vily:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.