Nejhorší dovolená v životě, pláče Petra. Fiasko s kufry ji stálo všechny peníze

Na TN.cz se obrátila zoufalá paní Petra, která v pondělí odletěla na dovolenou do Albánie. "V Praze nám nenaložili kufry. Na letišti v Albánii jsme čekali hodinu a půl a pak jsem volala do Invie, přes kterou jsme zájezd kupovali. Na letiště ani nechtěli pustit delegáta," uvedla.

"Nikdo nevěděl co dělat. Reklamace kufrů se řešila tři hodiny, pořád je nemáme a nic nevíme," poukázala tak na nedostatečnou komunikaci s klienty. V úterý se dozvěděla, že jejich kufry jsou stále v Praze. Zatím ani netuší, kdy a zda své kufry vůbec uvidí. "Delegát prý ani neví, zda vůbec přijdou," zoufá si. 

Po příletu jí tak nezbylo nic jiného než vyrazit do obchodů a vše potřebné koupit. Nedobrovolně tak prý utratila všechny peníze. "Musela jsem každému koupit jedny plavky, spodní prádlo a pantofle," posteskla si.

[chooze:article;value:562932]

Trápí ji také to, že v zavazadlech měla veškeré potřebné léky. "Já se léčím s astmatem, další se srdcem a vysokým tlakem. Chodíme tu jako žebráci a sháníme léky po lidech, kteří nám rozumí," je z celé situace bezradná. U sebe měla totiž léky pouze na cestu.

Paní Petře a její rodině tak místo vysněné dovolené zbyly jen oči pro pláč. "Jsem úplně vyřízená. Takhle strašnou dovolenou jsem nikdy nezažila," uzavřela.

V podobné situaci se ocitla také paní Radka, která si chtěla žít dovolenou v Bulharsku. Místo toho je rodina už druhý den bez kufrů. "Ihned po příletu jsme museli večer shánět alespoň zubní kartáčky, pastu, něco na sebe. Jsme tu dva dny a už jsme na vlastní náklady zaplatili za nutné potřeby nejméně tři tisíce korun," řekla TN.cz. 

Vzniklou nepříjemnou situaci je však rozhodnutá řešit. "Jsme velice rozhořčení a budu to dál řešit a budu požadovat kompenzaci," zdůraznila. 

Pražské letiště kolabuje: Letadla odlétají bez kufrů. Nemáme u sebe nic, zuří Češi:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.