Nejkrásnější muž světa je stále k mání. Chabr prozradil, čím ho žena získá

Dominik Chabr je nejkrásnějším mužem světa. Z Bali pro Česko dovezl titul Man of the year a nejen to, získal i ocenění za nejsvalnatějšího muže v soutěži a jeho život nabral ty pravé grády. "Byl to moc pěkný pocit, na který už nikdy nezapomenu," popsal vítěz soutěže.

Přestože se mu nabídky hrnou z celého světa, k soutěži se dostal úplně náhodou. Jeho kariéra modela totiž odstartovala z hecu u piva. "Seděli jsme s kamarádem a bavili se o soutěži Muž roku a kamarád pak ze srandy navrhl, že to zkusíme. Takže jsme vyplnili přihlášky a ještě jsme si dělali legraci, že se dostaneme aspoň do finále," vysvětlil se smíchem mladý krasavec.

[chooze:article;value:471191]

Jenže to vyšlo. V Česku se umístil na třetím místě a vyrazil zemi reprezentovat do světa, což byla pro usměvavého sympaťáka velká výzva. Začal na sobě tvrdě makat, šel do toho naplno. "Na Bali jsem měl roční přípravu, makal jsem na své fyzičce a měl upravenou stravu. Nakonec jsem si odvezl ocenění za nejlepší tělo," zavzpomínal Dominik.

"Tamní lidé tu soutěž strašně prožívají, je to jiné než v Česku. Oni vás berou jako rockovou hvězdu a chtějí fotku," prozradil mladík, že mu sláva byla příjemná. Nabídek se českému modelovi hrne víc než dost, ale zatím zůstává doma, do Asie se však za pár měsíců hodlá vrátit.

[chooze:article;value:469767]

Navíc má sympatický fešák pro všechny obdivovatelky dobrou zprávu, je totiž stále single a prozradil, jak si jeho srdce žena získá. Podle něj to není jen o kráse. "Chtěl bych, aby to má budoucí partnerka měla v hlavě srovnané. Je mi jedno, zda bude blondýna, nebo bruneta, ale chci, abychom si lidsky sedli. A když to tam bude, můžeme do toho třeba praštit," uzavřel.

Podívejte se na dívku, která se v soutěži Miss Česká republika vzdala své korunky:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.