Nejšťastnější chvíle v životě. Iva Pazderková vzpomíná na účast v Survivoru

Do Víkendové Snídaně přijala tentokrát pozvání oblíbená herečka, komička a moderátorka Iva Pazderková. V rozhovoru s moderátory se rozpovídala o tom, jak vzpomíná na natáčení populární reality show Survivor a zda sleduje novou řadu, jejíž první dva díly jsou už několik dní k vidění na Voyo.

Pazderková svou odpovědí překvapila. Na reality show se totiž nedívá, a to z jednoho prostého důvodu. Účastníkům prý závidí a na natáčení vzpomíná jen v tom nejlepším. "Opravdu jsem tam zažila největší pocity štěstí ve svém dospělém životě," přiznala Pazderková.

[chooze:article;value:486849]

Kdyby se vyskytla další nabídka zúčastnit se reality show Survivor, určitě by ji dle svých slov přijala znovu. "Obecně mám ráda výzvy. Není pro mě problém přežívat v přírodě o hladu," dodala herečka s tím, že z příprav na soutěže bikiny fitness je na hlad už zvyklá.

Kromě řady jiných aktivit se totiž věnuje i bodybuildingu, díky kterému je ve velmi dobré kondici. Účast v Survivoru a bodybuilding dle jejích slov spojuje osobní disciplína. Rozdíl je však v typu energie. "Dynamická energie se u bodybuildingu nebuduje, v tom byla moje nevýhoda," přiznala Iva v rozhovoru.

Na TV Nova můžete epizody sledovat každou středu a čtvrtek. A na Voyo vždy s týdenním předstihem. 

Voyo

1. a 2. díl je dostupný už teď
1. 2. 2023 – (3. díl) – Survivor Česko & Slovensko
2. 2. 2023 – (4. díl) – Survivor Česko & Slovensko

TV Nova

1. 2. 2023, 21:35 – (1. díl) – Survivor Česko & Slovensko
2. 2. 2023, 21:15 – (2. díl) – Survivor Česko & Slovensko
8. 2. 2023, 21:35 – (3. díl) – Survivor Česko & Slovensko
9. 2. 2023, 21:40 – (4. díl) – Survivor Česko & Slovensko

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.