Nejvíc mě baví fanynky bez studu, říká Mirai. Mají u nás šanci

Po Ostravě, Brně a Pardubicích vyprodala kapela Mirai i největší halu Česka, v pražské O2 areně tak završila úspěšné turné po hokejových halách. "Cítím se v panice, za pár okamžiků jdeme na stage, takže doufám, že to přežiju. Já ale věřím, že to dáme," přiznal Mirai Navrátil, že i po letech koncertování je stále nervózní.

Paniku však ze sebe na pódiu rychle oklepal a s kapelou to pořádně rozjel, nejvíc však v hale burácely fanynky. "My máme radost, že tam jsou. Nejbláznivější fanynky jsou ty mladé, které mají čas tím žít, což je hrozně krásné. Podle mě to vdechuje nový život i té kapele, ačkoliv my už nejsme úplně teenageři," svěřil se Mirai v rozhovoru pro TN.cz.

[chooze:article;value:530675]

Baví ho, když si koncert jejich fanynky nebojí užít a odhodí všechny zábrany. "Ti mladí lidé mají čas si lepit plakáty nad postel, nemají strach z toho, že budou trapní před ostatními, a ten level studu nemají tak vyhajpený. Takže já vlastně miluju, když chodí pubertální a mladí lidé na koncerty, protože ti tím žijí bez zábran," vysvětlil Mirai.

Pro fanynky má frontman dobrou zprávu, členové kapely se nebrání tomu se s některou z nich seznámit. "Myslím si, že mají v tuto chvíli šanci u každého z nás, rozhodně. Ve čtvrtek večer budeme určitě někde ve městě, stavte se," vzkázal s úsměvem zpěvák.

Kapela Mirai má nový hit. Při natáčení je překvapil dav lidí (11/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.