Nejvyšší čas na odpovědi. Startuje pořad Za pět minut dvanáct

[chooze:gallery;value:33636]

​Televize Nova od neděle spouští na svých obrazovkách jedinečný formát. V pořadu Za pět minut dvanáct vás čekají tři části. Pořad bude uvádět moderátor Televizních novin a TN Live Martin Čermák.

Ten se nejdříve s hosty pustí do politické diskuze, poté bude následovat téma týdne a na závěr se bude věnovat rozhovoru s osobností, která za uplynulý týden hýbala Českem. Celková doba vysílání bude přibližně 70 minut.

[chooze:article;value:521068]

​Na rozhovory s politiky je Čermák zvyklý z vysílání Televizních novin i TN Live. "Tady půjde samozřejmě o něco jiného, bude to mnohem náročnější. Kromě rozhovorů se budeme komplexněji věnovat i tématu, které daný týden nějakým způsobem rezonovalo v české společnosti. Nemusí jít pouze o politiku, ale například i o ekonomická či sociální témata," nastínil. 

"V poslední části si do studia pozvu někoho, kdo nás zaujal, kdo uspěl, kdo je výjimečný. Může to být sportovec, umělec, návrhář, architekt, ale i třeba někdo, kdo s nasazením vlastního života zachránil někoho dalšího. Spektrum bude široké," doplnil moderátor.  

"Nedělní politická diskuze je v českém mediálním prostředí zakotveným formátem. Na TV Nova nám nějakou dobu chyběla, a proto jsme se rozhodli, že se k ní vrátíme. Je dalším důkazem, že neustále posilujeme naše zpravodajství. Chceme ji ale pojmout jinak, inovativněji, dostat ji náplní i zpracováním blíže k lidem," uzavřel ředitel zpravodajství TV Nova Kamil Houska.

Sledujte Za pět minut dvanáct každou neděli v 11:55 na Nově.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.