Nejžádanější naděje českého herectví. Natáčení je jako terapie, říká Biskupová

Denisa Biskupová se řadí mezi nejžádanější herecké naděje české scény. Diváci ji mohou znát třeba se seriálu Pan profesor nebo série Jitřní záře. Aktuálně hraje v oblíbeném seriálu Jedna rodina přidrzlou puberťačku Martinu. "O střídavé péči jsem věděla od kamarádů, co to prožívali, a ve scénáři Jedné rodiny hledám podobnosti," nastínila Biskupová, jak pracuje.

Herectví Denisu pohltilo už v dětství. "Na dramaťák jsem začala chodit v šesti letech a mám sestru, dvojče, se kterou jsme si vždycky hrály takové scénky. Přijde mi to možná i trochu terapeutické, že člověk má veškerou škálu emocí. A v rámci těch postav můžu prožívat emoce, které bych jinak neprožila," popsala herečka.

[chooze:article;value:480649]

​Denisa si nemůže vynachválit kolegy, se kterými tráví čas před kamerou, ať už jde o Vojtěcha Dyka a Beátu Kaňokovou v rolích profesorů, nebo další hvězdy, se kterými pracovala hned na počátku kariéry. "Hned můj první film Bábovky jsem mohla natáčet s nejobsazovanějšími českými herci. Snažila jsem se jim to nezkazit, sledovat je při práci bylo fakt obohacující," řekla.

[chooze:gallery;value:30430]

​Kvůli natáčení filmu dokonce překonala svůj strach z výšek. "Nacvičovali jsme skok do molitanu, ale v reálu to pak bylo úplně jiné, když pak člověk vidí pod sebou tu Prahu. Skákali jsme tam sice jen z druhého patra normálně do krabic, ale ten výsledek je úplně jiný. Teda aspoň pro mě, když se navíc výšek bojím. Ale jsem ráda, že jsem to překonala," doplnila Biskupová.

[chooze:article;value:482455]

​Talentovaná herečka si každou roli užívá a těší se na další, ideálně na ztvárnění nějaké historické postavy. "Určitě jsem ráda, že mám víc příležitostí. A hlavně že točím seriál Jedna rodina. Je to vlastně stálá práce a taková moje jistota nyní. Za cokoliv, co přijde k tomu, budu šťastná," uzavřela.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.