Nekonečné trápení Hugha Jackmana. Nové biopsie, herec se opět děsí rakoviny

[chooze:gallery;value:31083]

​Slavný australský herec Hugh Jackman opět zažívá obavy kvůli hrozbě vážné nemoci. V příspěvku na sociální síti přiznal, že si jeho lékař všiml "maličkostí, které by mohly, nebo nemohly být bazocelulárními [karcinomy]".

Tento typu nádorů se objevuje u vnější vrstvy kůže a je mnohem méně pravděpodobné, že se rozšíří dál. Obvykle se objevuje u lidí, kteří se nadměrně vystavují slunečnímu záření nebo soláriu. Léčba bývá podle britské Národní zdravotní služby (NHS) úspěšná v 90 % případů.

Čtyřiapadesátiletá hvězda akční ságy uvedla, že výsledky testů očekává během několika příštích dnů. Apelovala přitom na fanoušky, aby se chránili před sluncem. "Prosím, noste opalovací krém, nestojí to za to. Bez ohledu na to, jak moc se chcete opálit. Věřte mi!" řekl.

[chooze:article;value:495603]

​Austrálie patří na světovou špici, co se rakoviny kůže týče. Sám Jackman už si nepříznivé diagnózy vyslechl několikrát. První rakovinu kůže mu lékaři odstranili v roce 2013. Od té doby podstoupil herec nejméně šest dalších procedur, informuje britský portál BBC.

Hugh Jackman novinářům několikrát zopakoval, že celé své dětství trávil venku a jeho rodina příliš na používání ochranných opalovacích krémů nedbala. Nyní se proto snaží o osvětu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Hugh Jackman (@thehughjackman)

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.