Nemoc Aničky Slováčkové si vyžádala krutou daň. I tak jste krásná, píší lidé

[chooze:gallery;value:32535]

Zpěvačka na instagramu sdílela snímek v blonďaté paruce. "Já věděla, že si je mám ještě schovat," napsala k fotce s dlouhými vlasy Slováčková a vysvětlila, že kvůli návratu nemoci musela opět po doplňku sáhnout.

I přes těžké zkoušky, které jí život přichystal, nezmizel zpěvačce úsměv z tváře. Její veselá povaha se podepsala i na výběru paruky. "Jen růžová to může být," prozradila Slováčková.

[chooze:article;value:527869]

Na zpěvaččin příspěvek ihned zareagovala řada fanoušků, kteří přispěchali se slovy podpory. "Tak ty jsou. Ale krásná jste i bez nich, třeba mně se líbí vaše oči. Mám vás moc ráda," vzkázala Slováčkové jedna z jejích fanynek. "Nádherná jste," přidala se k ní další z žen. 

Statečnost zpěvačky se pro mnoho lidí stala velkou inspirací a právě její příspěvky o boji s nemocí jim pomáhají vyrovnat se s vlastními životními nástrahami. Aničce Slováčkové přejí, aby nad zákeřnou nemocí znovu zvítězila. "Jsi obrovská bojovnice a já nepochybuji o tom, že tu kurvu tentokrát jednou provždy porazíš. Držím palečky," dodala její fanynka.

Aničce Slováčkové se vrátila rakovina. Zpěvačka nad ní už jednou vyhrála (10/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.