Nemocná Kate čelí zásadnímu rozhodnutí. Určí osud Harryho i Meghan

[chooze:gallery;value:32730]

​​Velká Británie se připravuje na každoroční honosné oslavy Trooping the Colour, při nichž panovník slaví narozeniny. Bývá zvykem, že pracující členové královské rodiny se shromáždí na balkóně, odkud společně zamávají veřejnosti a poté sledují velkolepé představení letců RAF. Zůstává však otázkou, zda se oslav zúčastní princezna Catherine.

Británií se však šíří zpráva, že pokud se již cítí lépe, neporuší tradici a ke zbytku rodiny se připojí. Jenže Kensingtonský palác již zrušil její každoroční zkoušku šatů na tuto oslavu. "Zda se Kate 15. června během velkých oslav objeví na balkóně, zůstává velkou neznámou," popsala podle portálu Mirror odbornice na královskou rodinu Tessa Dunlopová. 

[chooze:article;value:557503]

Princeznino rozhodnutí podle ní ovlivní hlavně ostatní členy královské rodiny. "Domnívám se, že veřejnosti alespoň zamává, ale pokud ne, na což má zcela jistě právo, bude to mít velké důsledky pro Harryho a Meghan. Začnou totiž vyplouvat na povrch otázky směřující právě na ně," předpověděla Dunlopová.

Veřejnost se podle ní více zaměří právě na Sussexy a na jejich odstup od rodiny. "Je to marné, i v roce 2022 se Sussexové drželi zpátky, byli spatřeni jen na moment a na balkón je vůbec nepozvali," vysvětlila podle listu Daily Record odbornice.

[chooze:article;value:558483]

Upozornila však na to, že právě tato oslava ukáže, jak se změnily vztahy v královské rodině. "Pokud se princezna z Walesu oslav nezúčastní, obsazení balónu bude velmi strohé. Rodina by tak mohla přehodnotit roli nepracujících členů královské rodiny a možná ty loajální z nich pozvat. Například královy sestřenice Eugenii, Beatrice a Zaru, které by mu v takovém případě mohly krýt záda," dodala Dunlopová. 

Pravda o rakovině Kate. Přátelé řekli, co se děje za zdmi paláce (5/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.