Nemocná Kate má poslední šanci. Potom už bude pozdě, tvrdí experti

[chooze:gallery;value:35033]

Fanoušci britské královské rodiny se už několik měsíců obávají o zdravotní stav princezny Kate. Po té se od doby, co oznámila, že bojuje s rakovinou, prakticky slehla zem. Nové aktualizace o jejím zdravotním stavu nevydává ani Kensingtonský palác, a tak se strach mezi příznivci stupňuje.

Podle odborníka by si mlčením a skrýváním se před zraky veřejnosti mohla Kate zavařit. Situace by prý mohla být stejná, jako na začátku tohoto roku, kdy palác zveřejnil zprávu, že Kate podstoupila plánovanou operaci břicha. Nezveřejnění bližších informací už tehdy rozproudilo vlnu spekulací, které musela utnout až sama Kate zveřejněním své diagnózy.

"Návrat fám o Kate vytváří obrovské dilema pro královskou rodinu a jejich komunikační tým," řekl deníku Newsweek britský odborník na kulturu Nick Ede. "Na jedné straně mají povinnost informovat veřejnost a potlačovat fámy, které by mohly být škodlivé a vytvářet negativní ohlasy," konstatoval.

[chooze:article;value:559132]

Teorie o tom, co s princeznou ve skutečnosti je, se tak pomalu začínají šířit i nyní. Podle deníku Vox se mnozí obávají, že se její zdravotní stav nelepší. Objevily se dokonce i teorie, že manželství Kate a Williama je v troskách, a proto se pár neobjevuje na veřejnosti společně.

"Mohli by učinit další oznámení, ale nemyslím si, že to zastaví spekulace. Na druhou stranu zůstávají tiší a důstojní a zaujímají královnin postoj, 'nikdy si nestěžtuj, nikdy nevysvětluj'," řekl Ede s odkazem na zesnulou královnu Alžbětu, která se k osobním věcem vyjadřovala jen sporadicky.

"Je celkem zřejmé, že věci nejsou dobré, a když jde o něčí zdraví, je to soukromé a osobní. Moje rada ale je, aby palác poskytl krátké a milé aktualizace, informoval média a všechny ostatní," poradil. "Tímto způsobem zastaví šílené konspirační teorie a spekulace," dodal.

Princezna Kate vede jako nejoblíbenější člen královské rodiny:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.