Nemocná Kate musela znovu do ústraní. Obavy fanoušků se stupňují

[chooze:gallery;value:34408]

​Princezna Kate se podle britských médií minulý týden zúčastnila oslav narození krále Karla III., a fanouškům britské královské rodiny tak spadl obrovský kámen ze srdce. Po několika měsících totiž viděli svou milovanou princeznu a na vlastní oči se mohli přesvědčit, že navzdory tomu, že bojuje s rakovinou, má stále úsměv na tváři.

Radost ale brzy vystřídal strach. Princezna se totiž znovu stáhla do ústraní. ​"Dělala to, co je pro ni správné, a zotavovala se soukromě doma. Vyrovnává se s tím, jak nejlépe umí," měl deníku People sdělit zdroj blízký královské rodině. 

Princezna se nepřidala k Williamovi na den jeho narozenin a vynechala i slavnostní program, kdy ve Velké Británii přivítali japonského císaře a císařovnu. Kromě krále Karla a Camilly se tak na události objevil jen William. Po jeho boku se Kate neukázala ani na honosné večeři.

[chooze:article;value:561901]

Důvodem, proč se Kate událostí nezúčastnila, ale nemusí být jen zhoršení zdravotního stavu. Podle deníku Mint se totiž spekuluje, že odletěla do zahraničí. Ve Spojených státech má prý podstupovat speciální léčbu. Sama Kate se ale k léčbě a ani k tomu, proč se událostí nyní neúčastní, nevyjádřila.

Princezna se stáhla z veřejnosti poté, co v lednu podstoupila plánovanou operaci břicha. O dva měsíce později svým fanouškům oznámila, že bojuje s rakovinou. Tehdy požádala o soukromí a čas na zotavenou. Naposledy o svém zdravotním stavu promluvila v polovině června, kdy řekla, že dělá pokroky.

Ještě před pár dny Kate mávala lidem z balkonu Buckinghamského paláce:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.