Nemocná Kate se objevila na veřejnosti. S Williamem ohromila lidi v obchodě

[chooze:gallery;value:34408]

​Princeznu Kate prý spatřili v sobotu, jak nakupuje v obchodě s lokálními farmářskými potravinami Windsor Farm Shop. Do obchodu, který se nachází asi kilometr a půl od jejího domu Adelaide Cottage ve Windsoru, dorazila prý se svým manželem princem Williamem, informoval deník The Sun.

Podle svědků prý princezna vypadala šťastně, uvolněně a zdravě. "Po všech těch fámách, které se šířily, jsem byl ohromen, když jsem je tam viděl. Kate byla nakupovat s Williamem a vypadala šťastně a dobře," řekl listu jeden z návštěvníků obchodu.

Předtím prý manželé podpořili jejich děti, George, Charlotte a Louise, během sportovních utkání. Do obchodu je však nevzali. "Děti s nimi nebyly, ale je to opravdu dobré znamení, že je dost zdravá na to, aby zašla do obchodu," dodal svědek.

[chooze:article;value:546512]

Jelikož se návštěvníci obchodu prý rozhodli respektovat princezninu žádost na soukromí, nevznikly žádné fotografie. Je to ale podle nich povzbudivé znamení, že princezna dělá první kroky k tomu, aby se vrátila k oficiálním královským povinnostem, píše portál Daily Mail.

Princezna by se k nim mohla podle některých informací vrátit už tento měsíc, a to v rámci tradiční velikonoční procházky a bohoslužby. Na tu královská rodina vyráží vždy v neděli, píše web Mirror. O tom, že se princezna do práce vrátí kolem Velikonoc, informoval už dříve Kensingtonský palác.

Kate se naposledy objevila na veřejnosti na Štědrý den a v polovině ledna podstoupila nespecifikovanou operaci břicha. Kensingtonský palác se však k jejímu zdravotnímu stavu nevyjadřuje, což dává prostor mnoha spekulacím

Fanoušky znepokojil detail u princezny Kate. Neznačí nic dobrého, shodují se:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.