Nemocná Kate začala jednat na vlastní pěst. Nechce upadnout v zapomnění

[chooze:gallery;value:35033]

​Po sobotním útoku v Austrálii, při kterém zemřelo šest lidí, vyjádřili soustrast příbuzným obětí i princezna Kate a princ William. Podle webu Tatler.com tím princezna Kate naznačila, že se pomalu vrací na veřejnost. Neměla by tak i přes rakovinu upadnout v zapomnění, čemuž by měly pomoct i její vlastní projekty.

"Jsme šokováni a zarmouceni dnešními strašnými událostmi v Sydney. V myšlenkách jsme se všemi, které tragédie postihla, včetně blízkých obětí a hrdinných záchranářů, kteří riskovali vlastní životy, aby zachránili ostatní," vzkázal pár na sociální síti X.

Ačkoli Kate bojuje s rakovinou a posledních několik měsíců se neobjevuje na veřejnosti, stejně má několik projektů, kterým se nadále věnuje, informoval The Telegraph. Z domova tak například studuje výsledky iniciativy Early Years, která má zlepšit život miminek. 

[chooze:article;value:550857]

Její Královské nadační centrum pro rané dětství totiž financovalo studii, která má pomoct najít příznaky zpomaleného emočního a sociálního vývoje u dětí. Studii vědci dokončili v březnu. "Princezna dostává během procesu čerstvé informace," sdělil Kensingtonský palác.

Princezna Kate vede jako nejoblíbenější člen královské rodiny (4/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.