Nemocnému Putinovi stékal pot po čele. Oči si mnul roztřesenou rukou

Čtvrteční projev Vladimira Putina opět rozvířil spekulace o jeho zdravotním stavu. Řada detailů ukazovala na to, že ruský prezident není zrovna v nejlepší formě. Dlouhodobě se mluví o rakovině a Parkinsonově chorobě.

Putin přišel na pódium s prázdným výrazem a oroseným obličejem, který mu v následujících minutách pokryly další kapky potu. Čelo se mu lesklo tak, že by při delším pohledu dokázalo ostatní oslepovat. A řečnického pultu se držel jako klíště, jak se u něj stalo v uplynulém roce zvykem.

[chooze:article;value:495099]

Koresponduje to s tím, co řekla expertka na řeč těla Adrianne Carterová portálu Mirror. "Když se cítíme nejistě, nemáme jistotu, že něco zvládneme, tak se něčeho chytíme a uděláme si z toho záruku našeho bezpečí. Pravděpodobně pociťuje svou nemoc a je to pro něj způsob, jak to zvládat," popsala.

Po zhruba čtvrthodině se šéf Kremlu raději uvelebil v křesle a v rozpravě pokračoval vsedě. Tvář se mu ale ani tak potit nepřestala. Rukou, kterou mu zřejmě procházely silné křeče, si několik vteřin mnul oči.

[chooze:article;value:490038]

Ruskou ekonomiku podle Putina západní sankce, které USA, Evropa a další spojenci na zemi uvalili kvůli invazi na Ukrajinu, nepoškodily, píše státní agentura TASS. "Naše ekonomika získává zásadně jinou kvalitu, začíná se rozvíjet podle nového modelu," tvrdil.

Prezident nejrozlehlejšího státu světa údajně trpí rakovinou štítné žlázy, uší a nosohltanu. Do Kremlu měla dokonce v minulých měsících tajně docházet armáda specialistů na léčbu zákeřného onemocnění.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.