Nemůžu chodit a stěží popadám dech, říká Burešová. Cítím se jako Kozub

[chooze:gallery;value:33142]

Evu Burešovou překvapilo, jak špatnou fyzičku vlastně má. Ačkoliv v muzikálech pravidelně tančí a pobíhá na pódiu sem a tam, výšlap na rozhlednu ji naprosto zmohl. "Můžu odehrát sto představení za sebou. Skákat, běhat, tančit, křičet, zpívat a nepoznáte to na mně. Pak mě vezmete na krátkou procházku na rozhlednu," svěřila se na instagramu Burešová.

Nečekala totiž, že se při zdolávání rozhledny až tak moc zapotí. "Kokos, chodit nemůžu, popadám dech, tři pauzy během šesti metrů. Co jsem zač?" popsala zpěvačka.

[chooze:article;value:540411]

Svou vizáž navíc přirovnala ke komikovi Štěpánu Kozubovi, který byl v poslední době vážně nemocný. "Jinak, prosím, ať už je teplo. Já se v té zimě neumím oblékat ani česat a takhle v culíku, nenamalovaná a s brýlemi si připadám jak Štěpán Kozub. Ještě mít ten jeho geniální smysl pro improvizaci. Ostravský přízvuk mám," dodala Burešová.

Touto poznámkou však některé sledující trochu popudila. "Tak nevím, jestli by to Štěpána nezabolelo. Co myslíš?" napsal jí jeden z mužů. "Štěpán je z Ostravy jako já. Nemyslím si, že je to přecitlivělá duše, která hledá problém v každém fóru na internetu. Nebo myslíte, že ho bolí, že vypadá jako třicítka nebo že je z Ostravy?" reagovala záhy Burešová.

[chooze:article;value:531473]

Do výčitky komentujícího muže si ještě trochu rýpnula. "Nevím, jestli to nebolí spíše Přemka. Přece jenom on se vedle mě, která nenalíčená vypadá jako Štěpán, probouzí," uzavřela zpěvačka.

Každý den jiný podnik. Burešová a Forejt vyrazili do New Yorku (11/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.