Nenávist v královské rodině. Princezna Kate už nemá komu věřit

[chooze:gallery;value:34408]

​Poslední týdny jsou pro britskou královskou rodinu náročnější než jiné. Skoro by se až zdálo, že od odchodu prince Harryho do USA se na rodinu sype jedno neštěstí za druhým. Podobný názor na to má dost možná i princezna Kate.

Podle expertky na britskou královskou rodinu Jennie Bondové, kterou citoval server GB News, se totiž s odchodem Harryho zhroutila Kateina představa "parťačky". Právě tu prý ze začátku měla představovat Harryho manželka Meghan. Vzhledem k nesrovnalostem v rodině se tak ale nestalo.

"Být v královské rodině je velmi osamělé a Kate má nyní velmi málo lidí," řekla expertka. "Skutečnost, že to s Meghan nevyšlo, byla velká rána, protože manželka prince Harryho by byla dalším člověkem ve stejné situaci," vysvětlila. Vzhledem k nesrovnalostem mezi bratry a tím, že se Harry a Meghan odstěhovali do USA, se tak ale vidina nerozlučných kamarádek rozplynula.

[chooze:article;value:541337]

​V podobné situaci byla i zesnulá princezna Diana, jejíž blízkou přítelkyní se stala její švagrová Sarah, vévodkyně z Yorku, která se provdala za králova bratra Andrewa. "Vždy se chichotaly a pomáhaly si navzájem vypouštět páru," připomněla expertka.

Diana a Sarah přitom mezi sebou měly složitý vztah. Byly to nejlepší kamarádky i rivalky zároveň. Znaly se ale ještě předtím, než se staly členkami královské rodiny, uvádí deník Town and Country. Sblížily se až v roce 1980, kdy se královskému dvoru začaly více přibližovat a získaly tak mnoho společných přátel. Od té doby se z nich staly nerozlučné přítelkyně.

Navzdory tomu, že princezna Kate takovou kamarádku mezi členkami královské rodiny nemá, není sama. Mimo královskou rodinu má silný vnitřní kruh, který tvoří přátelé, rodiče a sourozenci. Jejich podpora je podle expertky i jedním z důvodů, proč Kate dosáhla ve své královské roli takového úspěchu.

Princezna Kate se zotavuje z operace břicha. Rakovinou netrpí, uvedl Palác:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.