Nepozná ji ani Nedvěd. Dara Rolins ukázala, jak si nechala vyhladit obličej

Snadno se teď může stát, že ji nepozná ani Pavel Nedvěd. Ačkoliv už dávno běží se štafetovým kolíkem s číslem 50, rostoucí věk si Dara Rolins nepřipouští. A řídí se heslem, že když se stárnutí nedá zastavit, může se alespoň pokoušet ho oklamat.

"V rámci příprav na můj velký koncert jsem si stihla skočit i do servisu. Nejdřív zuby, potom vlasy, nehty a teď návštěva kliniky k novému ošetření (obličeje)," pochlubila se na instagramu.

[chooze:article;value:485955]

"Jde o neinvazivní ošetření, kombinaci dvou skvělých přístrojových ošetření. Termoliftingu a mesotransdukce, takzvané bezjehlové mezoterapie. Po ošetření se v pokožce vytváří nový kolagen, pleť se vypne, vyhladí se vrásky a obnoví kontury tváře," vysvětlila zpěvačka.

Ta se o svoji vizáž stará s až obdivuhodnou pečlivostí. Kromě pravidelných návštěv salónů krásy nezapomíná ani na tvrdou dřinu v posilovně. A hodiny strávené cvičením na ní jsou rozhodně znát. 

Dara vystoupí v pražské O2 areně už tuto sobotu a podle jejích slov se fanoušci mohou těšit na nejvelkolepější show, jakou kdy nabídla. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Podívejte se, jak se Dara připravuje na největší koncert života:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.