Moderní bydlení

Nepozná ji ani Nedvěd. Dara Rolins ukázala, jak si nechala vyhladit obličej

Snadno se teď může stát, že ji nepozná ani Pavel Nedvěd. Ačkoliv už dávno běží se štafetovým kolíkem s číslem 50, rostoucí věk si Dara Rolins nepřipouští. A řídí se heslem, že když se stárnutí nedá zastavit, může se alespoň pokoušet ho oklamat.

"V rámci příprav na můj velký koncert jsem si stihla skočit i do servisu. Nejdřív zuby, potom vlasy, nehty a teď návštěva kliniky k novému ošetření (obličeje)," pochlubila se na instagramu.

[chooze:article;value:485955]

"Jde o neinvazivní ošetření, kombinaci dvou skvělých přístrojových ošetření. Termoliftingu a mesotransdukce, takzvané bezjehlové mezoterapie. Po ošetření se v pokožce vytváří nový kolagen, pleť se vypne, vyhladí se vrásky a obnoví kontury tváře," vysvětlila zpěvačka.

Ta se o svoji vizáž stará s až obdivuhodnou pečlivostí. Kromě pravidelných návštěv salónů krásy nezapomíná ani na tvrdou dřinu v posilovně. A hodiny strávené cvičením na ní jsou rozhodně znát. 

Dara vystoupí v pražské O2 areně už tuto sobotu a podle jejích slov se fanoušci mohou těšit na nejvelkolepější show, jakou kdy nabídla. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Podívejte se, jak se Dara připravuje na největší koncert života:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.