Nepřátelství, ale i svatba a miminko: Po Výměně manželek nastaly velké změny

Diváci ve středečním reprízovaném dílu reality show Výměna manželek mohli sledovat Káťu (23), Honzu (25) a Miu (1). Na druhé straně byla rodina o něco víc netradiční, a to Vendy (32), Mário (48), Verunka (3), další Mário (9 měsíců) a k tomu ještě rodinný přítel Zdeněk (33).

Několik let po natáčení prozradili Káťa s Honzou velké novinky a daří se jim prý mnohem lépe než před Výměnou. "Naše rodina se rozrostla, máme dalšího prcka a Mia dost vyrostla. Jo, a ještě jsme se vzali," řekl Honza a ve videu výše můžete vidět, jak šťastně ukazuje okroužkovaný prsteníček.

[chooze:article;value:518205]

​K Výměně se nyní už moc nevrací. "Občas se tomu spíše zasmějeme, když si na to někdo jiný vzpomene, ale jinak je to, jako by se nestalo. Naše okolí si vybavuje hlavně zničené hrnce, kaši bez másla, málo smažený smažák, a jinak další reakce nebyly," zmínil pár.

Honza s Káťou v kontaktu s druhou rodinou nejsou, protože si je prý na sociálních sítích zablokovali. Ale po prvním vysílání Výměny chystali velké změny v rodině i Vendy a Mário, kteří si plánovali svatbu a další dítě. Káťa podle Vendy na rodinu ale příliš spěchala: "Holka, co má život ještě před sebou, si nemusela pořizovat dítě tak brzo, mohli s tím ještě počkat."

Zdeněk rodinu navštěvuje stále, na tom ani po prvním odvysílání reality show nic nezměnilo. "On u nás nebydlí, akorát chodí občas na návštěvu a pomáhá. Dělá domácí práce," zmínil tehdy Mário a dodal, že Vendy přestala tolik hrát hry na telefonu.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.