Nepříjemná dohra po vážné nemoci Karin: Trápení Richarda Krajča pokračuje

[chooze:gallery;value:34404]

​Manželka Richarda Krajča poznala, jaké je to ocitnout se na prahu smrti. Prodělala totiž oboustranný zápal plic, kdy se prý nemohla nadechnout a trpěla v horečkách. Z vážné nemoci se naštěstí dostala, ale zpět do Česka se s rodinou nevrátila, protože by pro ni byl dlouhý let příliš náročný.

Před pár dny za ní Krajčo konečně přiletěl, Karin tak má po několika týdnech samoty opět společnost. Přiznala však, že to pro jejího muže může být pořádné trápení. "A jak jsem tady byla tak dlouho sama, tak jsem totálně nevypovídaná a pořád mluvím a mluvím. Od rána do večera," svěřila se na instagramu scenáristka. 

[chooze:article;value:536440]

Dobře si uvědomuje, že to s ní teď nemusí být jednoduché. "A tak už minule říkám Ríšovi: 'Miláčku, kdyby tě s***o, jak pořád jenom melu a melu...' A on s nadějí v hlase odpověděl: 'Ano?'" popsala Krajčo Babinská komplikované chvíle posledních dní.

Svému manželovi však dala najevo, že jen tak mluvit nepřestane. "Tak máš prostě smůlu," reagovala na jeho náznak, že by už chtěl trochu klidu.

[chooze:article;value:538664]

Nemoc, která ji postihla, bere totiž Karin jako poselství, aby si vážila života a užívala si ho. "Už jsme zase spolu. A jsme šťastní. Bylo to dlouhé a náročné, ale každá nemoc může být i požehnání, pokud jí člověk dovolí, aby mu předala své poselství," svěřila se scenáristka.

Zpověď žen zpěváků. Krajčova žena chce hlavně klid, Dyková řeší to samé (11/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.