Neskutečná podoba Krajča se synem: Začínám mít strach, přiznal zpěvák

[chooze:gallery;value:34404]

​Pro Krajča dospívání syna není jednoduché. "Tenhle náš borec slaví 15 let. Tak moc to letí, uf, člověku dělá radost, že může učit své mládě létat, ale tolik se bojí, že za chvíli roztáhne křídla a vyletí z hnízda," přiznal na sociálních sítích Krajčo.

Se synem Richardem si jsou velmi blízcí a pocit, že jednou odejde, je pro něj náročný. "Máte najednou chuť ten čas pozastavit, i když víte, že to nejde. A proto dík za každé další společné ráno, za každý okamžik společného povídání, smíchu, slziček, cestování, hraní Fify, společného raubíření a chvilek na stadionech," popsal zpěvák.

[chooze:article;value:540745]

Je však pyšný, jaký člověk ze syna vyrostl. "Díky, že to s tebou můžu a můžeme prožívat, Richarde Tristane Krajčo. Milujeme tě," dodal muzikant. Jeho fanoušky ovšem zarazilo, jak moc si jsou se synem podobní. "Všechno nejlepší synkovi. Jako by vám z oka vypadl," reagovala jedna z komentujících žen.

Jednoho dne prý budou jako dvojčata. "Až si nechá narůst vousy, tak vás nerozeznáme," přidala se další. Podle nich se tak zpěvák nemusí bát, protože pouto se synem jen tak nezmizí. "Jste jeden jako druhý, a tak to zůstane," dodala další ze sledujících.

Zpověď žen zpěváků: Karin Krajčo chce hlavně klid. Dyková řeší to samé (10/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.