Neteř princezny Diany tajně porodila. Tajemství odhalila na Den matek

"Být tvojí maminkou je ta největší radost v mém životě. Nekonečně tě miluji. Všechno nejlepší ke Dni matek těm, kdo to dneska oslavujete," napsala Kitty na instagram. V příspěvku také zveřejnila několik fotografií, které spojila do jednoho videa.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Kitty Spencer (@kitty.spencer)

Své sledující tak pořádně překvapila. Celé těhotenství se jí totiž podařilo utajit. Fanoušci ji tak okamžitě zahrnuli gratulacemi. "Nevěděla jsem, že se s tebe stala maminka. Gratuluji," zněl jeden z komentářů pod příspěvkem.

Zda se jí narodila holčička, nebo chlapeček, 33letá aristokratka neprozradila. Jisté ale je, že miminko přivítala na svět zkraje letošního roku, nebo ke konci toho loňského. V posledních měsících se každopádně stranila veřejného života, píše deník Daily Mail.  

[chooze:article;value:545619]

Otcem miminka je o 30 let starší multimilionář a podnikatel v módním průmyslu Michael Lewis. Spencerové se za něj provdala v červenci 2021 v Itálii a oslavy svatby se protáhly na tři dny. Svatba měla původně proběhnout už dříve, pár ji ale musel odložit kvůli pandemii.

Spencerová je globální ambasadorka značky Dolce & Gabbana. Jejím otcem je Charles Spencer, mladší bratr princezny Diany. Kitty je tak sestřenicí prince Williama a prince Harryho. Jako člen rodiny se tak účastnila i svateb obou princů. Oni na té její ale chyběli. 

Její vlastní svatby se navíc neúčastnil ani její otec a k oltáři ji tehdy vedl její bratr. Spekuluje se o tom, že jejich vztah je momentálně na bodu mrazu. "Kitty a Charles si byli velmi blízcí, když vyrůstala. Jejich vztah ale ochladl poté, co se v roce 2011 potřetí oženil," prozradil jeden ze zdrojů blízký rodině.

Facka do tváře Harrymu. Prohrál soud kvůli nároku na ochranku:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.