Nevěsta se pomstila snoubenci. U oltáře přečetla zprávy, které psal milence

Měl to být den, na který zamilovaný pár nikdy nezapomene. Místo toho se změnil v den pomsty. Nevěstě večer před svatbou přišla zdrcující zpráva. "Já bych si ho nevzala. Ty ano?" stálo v ní podle webu Daily Record.

SMS zprávu poslala milenka jejího snoubence, která přidala navíc fotky konverzací. Z nich bylo patrné, že se aférka budoucího ženicha táhne dobrých pár měsíců. Poslední zprávy dokonce své milence psal jen pár dní před svatbou.

"Tvé tělo je neuvěřitelné a umíš ho pořádně používat. Kéž by moje přítelkyně uměla alespoň půlku toho, co ty," napsal muž milence, uvedl deník Mirror. V další zprávě dokonce plánoval se svou novou "partnerkou" společný útěk a tvrdil, že nikdy s nikým nepociťoval takové duševní spojení.

[chooze:article;value:510129]

Nevěsta zprávy ukázala svým přátelům, s nimiž právě popíjela na hotelu. Místo toho, aby zrušila svatbu, která se měla konat následující den, dokráčela za svým snoubencem až k oltáři. "Šla jsem těžce, mé vysněné šaty se staly pouhým kostýmem," prozradila nevěsta.

Všechny přítomné překvapila, když místo svatebního slibu přečetla všechny zprávy, které její už bývalý snoubenec psal své milence. Ztrapnila ho tak před celou rodinou a přáteli. Muž vzápětí beze slova utekl z kostela.

"Dnes žádná svatba nebude. Není tím, za koho jsem ho považovala. Nebude svatební hostina, ale místo toho bude oslava upřímnosti, nalezení pravé lásky a následování svého srdce. Přesto, že to bolí," uzavřela. Poté prý následovala pořádná party.

Pohádková svatba jordánského prince. Dorazili i William a Kate (6/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.