Nevěstu po svatbě zabila opilá řidička. Manžel odhalil její smutná poslední slova

"Pořád se to snažím pochopit. Ta noc přešla z absolutně nejlepší k absolutně nejhorší. Fakt těžko se to všechno chápe," řekl v rozhovoru pro pořad Good Morning America

Oslavovat velký den páru přijeli do Jižní Karoliny všichni přátelé a rodina. "Byla strašně šťastná," prozradil o své ženě. "Plánování svatby je většinou extrémně stresující. Ale ona byla ten večer tak podivně klidná," dodal.

[chooze:article;value:505319]

Následně vyrazili v golfovém vozíku do hotelu, kde spolu chtěli strávit první noc jako manželé. Narazila do nich ale opilá Jamie Komoroskiová, napsal web deníku Daily Mirror.

Aric utrpěl vážná zranění a musel do nemocnice. Jeho manželka nehodu nepřežila. "Pamatuju si, že poslední, co řekla, bylo, že nechce, aby tato noc skončila," sdělil v prvním rozhovoru z nemocnice stanici ABC.

Okamžitě po probuzení se ptal, kam se poděla Sam. "V tu chvíli mi má máma řekla, že se stala nehoda a Sam nepřežila," zavzpomínal.

[chooze:article;value:501229]

Komoroskiové nyní hrozí několik let vězení za řízení pod vlivem, které způsobilo smrt. Aric také žaluje různé bary, ze kterých žena vyšla opilá a nikdo jí podle něj neřekl, že by neměla řídit.

Na veřejnosti ale o podezřelé mluvit nechce. "Ukradla skvělého člověka, který ještě neměl odejít," poznamenal jen.

Pokažená svatba. Policie z Trebišova zatkla nevěstu krátce po obřadu (04/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.