Nevlastní vnučku Mekyho Žbirky našli v kaluži krve. Bojuje v nemocnici o život

Příbuzní hudební legendy Mekyho Žbirky prožívají velmi těžké chvíle. Zpěvákova nevlastní vnučka Dominika (32) leží ve vážném stavu v nemocnici, informoval web pluska.sk.

Mladou ženu našli s těžkými poraněními v kaluži krve v podjezdu v Novém Městě nad Váhem. V nemocnici musela okamžitě na operaci mozku, pak následovaly další dva zákroky. Žena bojuje o život už téměř tři týdny. Z nemocnice v Trenčíně ji převezli do Bratislavy, kde také absolvovala poslední operaci.

Její stav se ale nezlepšuje a lékaři rodinu upozornili, že musí počítat se vším. "Ano, máme počítat s horší možností," potvrdila webu její sestra Sarah.

Podle lékařů je Dominika sice stabilizovaná, přesto je její stav velmi vážný. Stále se neprobrala, kromě otoku a krvácení do mozku má utrženou slezinu, propíchnutou plíci, zlomenou klíční kost a obratle.

[chooze:article;value:554170]

Záhadný úraz utrpěla Dominika 1. května brzy ráno v Novém Městě nad Váhem. Policie ale zatím příliš informací nezveřejnila, uvedla pouze, že případ vyšetřuje. "Policie začala trestní stíhání ve věci přečinu ublížení na zdraví. Vzhledem k probíhajícímu vyšetřování zatím nebudeme poskytovat další informace," řekla policejní mluvčí Katarína Kuzmová. "Udělala jsem víc než policie. Ta se dostala jen ke kamerám, já našla svědky, s kým Dominika byla a s kým mluvila až do chvíle, než ji našli," tvrdí Sarah.  

Rodina Dominiky se tak dál na vlastní pěst snaží zjistit, co se vlastně stalo. Je přesvědčená, že mladá žena si zranění nezpůsobila sama. "Nikdy by nespáchala sebevraždu. Moje sestra se má tak ráda, že by to neudělala, v životě by se nezabila. Nikdy," řekla. 

Dominika byla v Novém Městě nad Váhem už o den dříve, tedy 30. dubna, přivezl ji tam její manžel. Měla jít na oslavu ke kamarádovi. Od toho dne se bývalá slovenská reprezentantka ve sportovní kanoistice nikomu neozvala. "Prý měla jít do automatu pro lahev a pak zmizela. Ten její kamarád si myslel, že šla na vlak," popsala Sarah portálu Nový Čas

Dominika je nevlastní vnučkou Mekyho Žbirky. Zpěvákova dcera z prvního manželství Denisa se totiž vdala za otce Dominiky. Ta má ještě mladší sestru Sarah (23), která příbuzenský vztah s česko-slovenskou hudební legendou webu potvrdila. "Ano, jsme nevlastní vnučky zpěváka, naše nevlastní máma je Mekyho dcera," sdělila Sarah.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.