Neznáte ho? Policii se nedaří zjistit totožnost sraženého chodce

[chooze:gallery;value:31226]

Událost se stala 4. března o půl deváté večer na druhém kilometru dálnice D2. "Neznámý muž zřejmě usnul při cestě autobusem, na konečné zastávce u obchodního domu se sportovním zbožím jej potom vzbudil řidič a z vozu ho pustil. Pravděpodobně to nebylo místo, kde chtěl původně vystupovat, a tak zamířil rovnou k dálnici směrem k obchodnímu centru Olympia," informovali policisté na facebooku.

Zatímco jízdní pruhy ve směru na Brno se dotyčnému podařilo ve tmě překonat bez újmy, osudným se mu stal protější směr. "Vběhl do dráhy projíždějícímu osobnímu automobilu," doplnili policisté.

[chooze:article;value:487773]

Muž následně zemřel. Vyšetřovatelům se však dosud nepovedla zjistit totožnost zesnulého chodce. "Ke zjištění, o koho se jedná, si proto nechali policisté od specialistů z Kriminalistického ústavu rekonstruovat podobu tváře," vysvětlili. Vzhledem k rozsáhlým zraněním by muže po nehodě totiž jen stěží někdo poznal.

Podle informací policie by se mohlo jednat o cizince z východní Evropy. "Pokud muže na obrázku poznáváte, zavolejte policistům na linku 158," vyzvali vyšetřovatelé.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.