Nezvratný osud! Dívka porazila rakovinu, pár dní nato zemřela na jinou nemoc

Měla za sebou několik kol drastických chemoterapií, výsledky ale jasně říkaly: rakovina je pryč. Osud si ale pro mladinkou Molly z Velké Británie připravil další ránu, které už se bohužel nevyhnula.

Na tragický příběh upozornil portál Daily Mail. Náročná léčba oslabila dívčinu imunitu natolik, že se její tělo nedokázalo poprat s infekcí, která přerostla v sepsi. Kvůli té jí postupně selhaly všechny životně důležité orgány.

Naposledy vydechla na nemocničním lůžku v obklopení blízkých. Její nejlepší kamarádka Courtney Thompsonová se teď přes web GoFundMe snaží vybrat peníze na důstojný pohřeb.

[chooze:article;value:496946]

"Po chemoterapiích byla tak slabá, že to její tělo nezvládlo. Já a její rodina bychom ocenili jakoukoliv finanční pomoc, abychom mohli uspořádat poslední rozloučení," píše Thompsonová. 

Kromě rodičů a přátel za Molly truchlí i starší bratr a dvě mladší sestřičky. Její smrt zdrtila i chlapce, se kterým chodila. Podle Courtney byli "zamilovaní až po uši".

Lidé už dali ve sbírce dohromady 7 260 liber, v přepočtu přes 190 tisíc korun. "Hrozně nás to bolí. Molly byla nádherný a úžasný andílek. Odpočívej v pokoji," uzavřela kamarádka.

Rakovina postihuje stále větší množství lidí v Česku. Určitým typem trpí každý třetí člověk:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.