Nic nebude jako dřív. Svět projde revolucí, předpovídá novodobá Sibyla

Slavná britská věštkyně Jemima Packingtonová přišla s předpovědí na rok 2024. V ní očekává 15 zásadních událostí a trendů, které podle ní zasáhnou celý svět. Letošek tak podle ní bude velmi neobvyklý.

Prorokyně ke svým předpovědím používá neobvyklou techniku. Zatímco jiní věštci sází na čtení z tarotových karet či čajových lístků, Packingtonová budoucnost zjišťuje pomocí stonků chřestu. Podle toho, jak dopadnou na zem, dokáže prý určit, jakým směrem se budou vyvíjet světové události, píše portál GB News.

​V minulosti už údajně předpověděla řadu důležitých událostí. Očekávala například smrt královny Alžběty II., úspěšný brexit, pokračování hrozby covidu a rozkol v královské rodině kvůli Harrymu a Meghan. Sama o sobě prohlašuje, že má úspěšnost asi 75 procent.

Předpověď uveřejnil portál Daily Mail. Na celém světě podle ní budou probíhat revoluce a změny režimů, často ve státech, kde by to lidé očekávali nejméně.

[chooze:article;value:533216]

​Britské královské rodině předpověděla oddělování, a dokonce i rozvody. Zároveň také prohlásila, že mezi světovými lídry letos několik lidí zemře. Velkým zlomem podle ní bude změna ve vnímání celebrit, o které se lidé budou zajímat méně a méně. To se má týkat i internetových influencerů. "Lidé si uvědomí, že důležitější je reálný svět," tvrdí Packingtonová.

Velké překvapení mají přinést americké prezidentské volby. V nich nemá zvítězit ani jeden z favoritů, kterými jsou Donald Trump a Joe Biden, nýbrž žena. V současnosti kandidují na amerického prezidenta pouze dvě ženy. Za republikánskou stranu je to bývalá velvyslankyně Nikki Haleyová, zatímco demokraty bude reprezentovat aktivistka Marianne Williamsonová.

Rok 2024 má být rokem nestability. Zejména situace na Blízkém východě, která je už nyní vyostřená kvůli konfliktu Izraele a Palestiny, se má ještě více zhoršovat. Řada veřejných osobností má také čelit obviněním z nelegální činnosti. A Velkou Británii údajně čeká velký politický comeback dřívějšího lídra.

[chooze:article;value:533373]

Ztráty má zase utrpět boj s klimatickými změnami. Lidé podle Packingtonové budou bojem za zlepšení klimatických zákonů unaveni, a hnutí tak bude mít nižší podporu. Obzvláště protestující, kteří se lepí k silnicím, budou příčinou propadu popularity.

Změny očekává věštkyně v britském školství i v pohledu na duševní zdraví. Léčba duševních problémů se podle ní zbaví starých stigmat a stane se důležitým tématem pro celý svět.

I když svými předpověďmi nešetří, její technika je překvapivě prostá. "Nijak jsem ji nezměnila. Jednoduše hodím chřestové stonky a všímám si vzorců, které utvoří. Je to pro mě okamžité, protože už v tom mám zkušenosti," tvrdila Packingtonová.

Podívejte se na dnešní horoskop:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.