Ničí Putina rakovina? Při projevu se zakuckával, nedokázal udržet rovnováhu

Rakovina, kterou Putin podle opoziční televize Nastojaščeje Vremja a několika dalších zdrojů trpí přinejmenším rok, zanechává na ruském prezidentovi nesmazatelné stopy. Není to jen oteklá tvář a rostoucí břicho, šéf Kremlu už není schopen ani souvislé řeči.

Jeho úterní dvouhodinový projev poznamenalo několik projevů údajné těžké nemoci. Putin se několikrát zakuckal tak, až se zdálo, že nebude moct pokračovat. Potíže mu dělalo i udržení rovnováhy, téměř celou dobu se převažoval doleva. Gravitační tíhu ale překonal a k zemi se nesvalil.

[chooze:article;value:491098]

Putin v den prvního výročí uznání nezávislosti dvou samozvaných separatistických republik na ukrajinském Donbasu označil za viníka války Západ. Moskva podle něj používá sílu proto, aby zabránila další agresi. 

"Chráníme lidi Donbasu i jejich domovy, zatímco cílem Západu je světová dominance. Lidské tragédie pro ně nejsou důležité, pouze se snaží všechny okrást a schovávají se přitom za zástěrku demokracie, aby odvrátili pozornost od svých vlastních problémů a korupce," prohlásil mimo jiné Putin.

[chooze:article;value:491055]

Podle telegramového účtu Generál SVR, který má mít napojení na vysoce postavené představitele Kremlu, to bylo na dlouhou dobu poslední veřejné vystoupení ruského prezidenta. Léčba rakoviny údajně selhává a Putin musí začátkem března nastoupit do nemocnice.

Trpět má i Parkinsonovou chorobou. Na tu ukazuje častý třas v rukách. Tomu tentokrát předešel tím, že se pevně držel řečnického pultíku.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.