Nikola ze Survivoru o krásném gestu od Mikýře: Úplně mě šokoval

O tom, že se rozhodl Nikole darovat půl milionu, Mikýř promluvil během své show Jediný rozhovor v životě, kterou uspořádal v pražské O2 areně. "Vůbec jsem to nečekala," řekla Nikola. "Úplně mě šokoval. Bylo to šílené," dodala.

Peníze jí údajně chtěl dát na splnění snu, o kterém spolu mluvili. "Já bych si hrozně přála pořídit si nějakou menší dodávku, nějaký minivan, a procestovat se svým psem Evropu, ideálně třeba i svět a pracovat jako nomádka," prozradila, co má v plánu.

[chooze:article;value:558005]

V rozhovoru taky popsala okamžik v soutěži, který pro ni byl nejdrsnější. "Když jsem omdlela. Měla jsem potom jít na kontrolu do nemocnice," uvedla. "Já jsem tam seděla, odvedli mě, že pojedu, a já jsem tam brečela, že prostě ne, že nikam nejedu, že chci zůstat, že už jsem v pohodě a že se vrátím," pokračovala.

"V Americe to je tak, že když jdeš do nemocnice, tak končíš," vysvětlovala, čeho se bála. "Pro mě bylo těžké, že jsem fakt chtěla zpátky na ten ostrov a bála jsem se, ale naštěstí mě pak vrátili zpátky," dodala.

[chooze:article;value:557138]

A s americkými soutěžemi má Nikola velkou zkušenost. Podle svých slov totiž viděla 45 z 46 amerických Survivorů. "46. řadu jsem neviděla, protože ta běžela současně s naší," řekla.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.