Moderní bydlení

Norská princezna si vzala samozvaného šamana. Jsem jasnovidka, říká o sobě

Ona: Její Výsost 52letá princezna norská Marta Louisa. On: samozvaný šaman, 49letý Afroameričan Durek Verrett. Pár, který už léta v Norsku budí pozdvižení, si v sobotu řekl své ano.

Obřad se odehrál ve skandinávském ráji, ve vesničce Geiranger nedaleko světově proslulého fjordu. Oslavy trvaly několik dní, které si chtěl pár užít se svými přáteli i fanoušky.

"Jsme šťastní, že můžeme hostům ukázat krásu naší norské přírody. Je tady tak nádherně," prohlásila princezna. "Moc si vážíme všech, kteří s námi přišli slavit v tomto nádherném městě. Jsme moc vděční," řekl Verrett.

[chooze:article;value:522351]

​Právě novopečený manžel norské princezny budí velké emoce. Podle britského deníku Daily Mail byl prý Verrett v minulosti zasnoubený s mužem a několikrát zatčen. I jeho podnikání připadá lidem podivné, na svých stránkách prodává například amulety na vymýcení zlých duchů v přepočtu za 5 000 korun.

Princezna, která má tři dcery z prvního manželství se spisovatelem, který spáchal v roce 2019 sebevraždu, ale prý našla životní štěstí. Dokonce spolu i podnikali, ona se prohlásila jasnovidkou a založila Andělskou školu. Veřejnost jí ale vyčítala, že svého královského titulu využívá ke komerčním aktivitám. V roce 2022 proto oznámila, že už nebude oficiálně reprezentovat norskou královskou rodinu.

Stránky světových médií plnil nedávno i další skandál norské královské rodiny. Nevlastního syna budoucího krále Haakona totiž zatkli kvůli napadení mladé ženy.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.