Nová fotka odhalila Putinovo tajemství. Snaha o maskování byla marná

Putinových 170 centimetrů mu kazí pečlivě budovanou image tvrďáka, pro kterého není bitka s medvědem nic neobvyklého. Proto nepřekvapí, že když má příležitost, snaží se různými triky vypadat vyšší.

Ve středu přišel ruský prezident mezi studenty moskevské Lomonosovy univerzity v polobotkách s mohutnějšími podpatky, než je u pánských bot běžné.

Jak upozornil portál Daily Mail, přidalo mu to přinejmenším dva a půl centimetru. Do očí bijící je i místo, odkud Putin fotografům pózoval a jakým způsobem se kolem něj ostatní shromáždili. Díky tomu se nedá poznat, jak je kdo skutečně vysoký.

Není to poprvé, co přichází Putinův komplex na přetřes. ​Už před lety unikla informace o nařízení, podle kterého nesmí být při focení v místnosti nikdo vyšší než ruský prezident, připomněl list Express.

[chooze:article;value:486246]

"Nikdo nesmí být vyšší, aby Putina na fotkách nebo videích neponížil. Proto jsou všichni jeho bodyguardi nižší. Vytváří to dojem, že je Putin vysoký," uvedl tehdy zdroj z Kremlu.

V uplynulých měsících se také pravidelně spekuluje o zdraví muže, který před bezmála rokem rozpoutal nejkrvavější konflikt v Evropě od druhé světové války. Údajně má trpět rakovinou a Parkinsonovou chorobou.

Zelenskyj pochybuje, že Putin žije. Prý nemá s kým jednat:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.