Nova pomáhá: Přispějte na dobrou věc a pojďte do Zlaté labutě i televizních studií

Vydražené finance poputují vždy na provoz dané organizace. Aukce jsou pořádány na platformě Dobrobot.cz. "Aukce jsme se snažili poskládat tak, aby oslovily co největší počet diváků. Jedná se vždy o mix zážitku a dárku, který je něčím unikátní," nastínila vedoucí projektu Nova pomáhá Anna Ševerová.

"Já se nejvíc těším na aukci hodinového tréninku sportovního komentování s Milanem Štěrbou, který je spojený s prohlídkou sportovního studia. Jako dárek dostane dražitel dres podepsaný od hráčů bundesligového Hoffenheimu," zmínila Ševerová. 

[chooze:article;value:512727]

"Věřím, že i ostatní aukce jako prohlídka ateliérů historického seriálu Zlatá labuť nebo studia Snídaně a setkání s moderátory i herci najde dostatek zájemců. Získané finance jdou na podporu dětí, rodin, psů a koček a přinesou radost tam, kde je to třeba," uvedla Ševerová s tím, že na aukci může přihodit každý a přispět tak na dobrou věc.

1. aukce: návštěva studia Snídaně

Přijďte nakouknout do zákulisí natáčení pořadu Snídaně na TV Nova. Posaďte se do míst, odkud každý den promlouvají zajímaví hosté, prohlédněte si naši televizní kuchyni i zimní zahradu. Výhra platí pro dvě osoby, na které se budou těšit moderátoři daného dne. Na památku si odnesete knihu 100 českých ikon podle TV Nova podepsanou od moderátorů Snídaně. Zapojit se do aukce můžete zde.

Výtěžek z této aukce poputuje na Fond ohrožených dětí (FOD), což je nevládní nezisková organizace na pomoc ohroženým dětem s pověřením k výkonu sociálně-právní ochrany dětí. V současné době provozuje 14 zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc Klokánek s kapacitou 220 míst.

2. aukce: návštěva ateliérů Zlatá labuť

TV Nova pro vás připravila unikátní možnost navštívit nádherné ateliéry seriálu Zlatá labuť, což je český televizní výpravný dobový seriál TV Nova. Děj tvůrci zasadili do prostředí obchodního domu éry protektorátu Čechy a Morava. Momentálně se začala vysílat druhá řada seriálu, ve které se postavy dostanou pod ještě větší tlak nacistické okupace.

Historický seriál se natáčí ve velkolepých kulisách v ateliérech v pražských Kbelích. Návštěvník a jeho doprovod se budou moci podívat do ateliéru, který vytváří prostředí obchodního domu Zlatá labuť. Prohlédnout si budou moci vystavené dobové oblečení, obuv, šperky nebo prostředí restaurace. V nedalekém ateliéru jsou k nahlédnutí kulisy jednotlivých bytů a kanceláří, které se v seriálu objevují.

Dražitel získá také rekvizitu desky, která si v seriálu opravdu zahrála. Uvnitř známého obalu je ale deska jiná – jaká, to zjistí až její nový majitel. Zapojit se do aukce můžete na těchto stránkách.

Výtěžek půjde na neziskovou organizaci EDA, která se zaměřuje na podporu celé rodiny, kde vyrůstá dítě s postižením zraku nebo kombinovaným postižením. Organizace poskytuje sociální službu rané péče, odborné poradenství v oblasti rozvoje zrakového vnímání a psychickou oporu 300 rodinám ročně.

3. aukce: podepsaný dres Hoffenheimu a trénink komentování

Pokud milujete fotbal, můžete se těšit na mimořádný zážitek. Milan Štěrba, šéfkomentátor TV Nova a vedoucí fotbalové redakce, vás i s vaším doprovodem osobně provede sportovním studiem nejsledovanější televizní skupiny v zemi. Navíc si na vás vyhradí hodinu času, během které si budete moci na vlastní kůži vyzkoušet sportovní komentování. Milan odhalí základní pravidla a techniky sportovního komentování. 

Když ve vás odhalí skrytý talent, třeba odejdete i s pracovní nabídkou. A i kdyby ne, jako bonus si odnesete dres bundesligového Hoffenheimu podepsaný od hráčů ze sezóny 2022/2023 (vel. M). Zapojit se do aukce můžete zde.

Výnos z této aukce poputuje na Spolek Dočasky De De, který poskytuje azyl týraným a opuštěným psům a kočkám, připravuje je na nový začátek a hledá pro ně nové a lepší domovy.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.