Nová sezóna Ordinace: Bláznivá Heluš chce překazit Bohdanovu svatbu

[chooze:gallery;value:34421]

​Nová sezóna Ordinace si pro diváky připravila mnoho dramatických i zábavných dějových linek, ale také přivítá nové tváře mezi postavami. Těšit se tak můžete na návrat oblíbených postav i příchod nových. Kromě Martiny Randové alias Heluš se na jaře v Ordinaci představí tři nové herecké posily.

Herečka Iva Pazderková okoření svou přítomností seriál coby nová postava Klaudie. Ta přichází do Ordinace jako zdravotní sestra na klinice umělého oplodnění, zároveň se věnuje fitness. Další novou postavou je Ricky, kterého ztvární Adam Bardy. Ricky je profesionální hasič, který touží po velké lásce a nečeká, že v Kamenici narazí na svou ex.

Další z postav, která se objeví na obrazovkách, je sympatický policista Aleš, kterého hraje Radúz Mácha. Lehce se už mihl v minulé sezóně, kde flirtoval s Bibi. Je milý a zábavný, ale brzy se ukáže, že má i temnou stránku...

[chooze:article;value:532685]

​V prvním dílu nové sezóny vtrhne Heluš do Ordinace jako vichřice! "Totálně zamíchá Bohdanovi a Darině jejich láskyplným vztahem. Také nesmíme zapomínat, že žila mezitím s Bohdanovým bráchou, bývalým hejtmanem, a to ji docela poznamenalo. V tom horším slova smyslu. Takže se vrací nešťastnější, zapšklejší, vyčůranější a hlavně pevně rozhodnutá, že chce Bohdana zpátky za každou cenu," přiblížila děj své postavy Randová.

"Mám pocit, jako by se vrátila ta stará Heluš, jak ji znají diváci od jejího nástupu do Ordinace. Ovšem v ještě lepší formě. A to vše v humorném duchu. Takže věřím, že se diváci opravdu budou bavit. Heluš mám nejvíc ráda za to, že někdo vůbec takovou postavu vymyslel, že ji scenáristé tak dobře píšou a že tu roli můžu hrát já," doplnila. 

[chooze:article;value:534267]

​Bohdan Švarc (Martin Zounar) po mnoha peripetiích požádal Darinu (Mahulena Bočanová) o ruku. Oba se na svatbu těší a ve spěchu ji organizují. Společnému štěstí stojí v cestě už jen jedna překážka – Švarc musí dotáhnout svůj rozvod s Heluš. Zdá se, že vše proběhne hladce, neboť s rozvodem předem souhlasila.

Navíc okatě dává najevo, že Švarc sice klofnul majetnou finanční ředitelku, ale i ona má své štěstí a pohodlí. Jenže by to nebyla ona, aby něco na poslední chvíli nevyvedla. Heluš k rozvodu nedorazí. Jenže Darina už je v tu chvíli netrpělivě oblečená ve svatebním… A co mají znamenat svatební šaty Heluš?

Nový díl Ordinace v růžové zahradě 2 je k dispozici pouze na Voyo vždy každé pondělí.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.