Nová Soukupova partnerka má špínu na většinu celebrit a nebojí se ji použít

"Jsme spolu déle, než si může kdokoliv myslet, protože ten vztah jsme neukazovali hnedka. Nešlo to hned do médií, my jsme se oťukávali chvilku, poznávali, abychom viděli, jestli to tam opravdu je, jestli to je realita, co mezi námi je. Je to realita, takže jsme s tím šli ven," popsala Feuereislová vztah se Soukupem. Reagovala tak na svůj předchozí výrok, že jde o člověka, kterého "miluje".

A zatímco jejich vztahu se čile věnuje bulvární zpravodajství, ona se raději zabývá kauzami ostatních. Mluví o nich ve svém podcastu. "Chtěla jsem být vždycky bulvární novinářka. Já jsem viděla, jak se ty celebrity chovají na večírcích a říkala jsem si, krucifix. Já jsem chtěla být ta píšící, ne ta celebrita," řekla s tím, že se tento plán "zvrtnul" a skončila na druhém břehu.

[chooze:article;value:573702]

V podcastu rozebírá životy celebrit i influencerů a rozhodně se nebojí jít na dřeň. "Spoustu informací mám podloženou i úředně. Disponuji nějakými úředními materiály, které potvrzují mé tvrzení," uvedla. To je podle ní i důvod, proč na ni lidé nepodávají trestní oznámení. "Proč by to na mě někdo nepodal, když by to nebyla pravda?" dodala.

A na koho všeho má "špínu"? "Jsou to třeba nějací MMA zápasníci, jsou to partneři celebrit, kteří díky tomu, že s celebritou jsou ve vztahu nebo v manželství, tak se dostali do hledáčku médií a samozřejmě mají ty kostlivce ve skříni," přiblížila.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.