Nová stopa v pátrání po zmizelé matce dvou dětí. Policisté i blízcí ji stále hledají

Pětačtyřicetiletá Nicole Bulleyová se ztratila 27. ledna, když byla na procházce se svým mazlíčkem. Ani po 14 dnech usilovného pátrání se ji policistům nepodařilo najít. Na lavičce poblíž řeky Wire v hrabství Lancashire objevili pouze mobilní telefon. Navíc tam pobíhal také její pes.

Nyní však mají kriminalisté novou stopu. Přihlásil se totiž nový svědek, který v osudný den zahlédl nedaleko zaparkovanou podezřelou dodávku, informoval portál Mirror.

[chooze:article;value:487833]

"Viděl jsem tam stát červenou dodávku v dost dezolátním stavu. Mohlo jít o značku Renault. Byl to takový ten typ, ve kterém může člověk i žít. V tu chvíli mě nic špatného ani nenapadlo. Ale když jsem viděl, že se Nicole ztratila, tak jsem okamžitě kontaktoval policii," uvedl 55letý svědek, který si nepřál být jmenován.

Policisté dosud pracovali s verzí, že žena spadla do řeky a její tělo se jim zatím nepodařilo najít. Nenašli ani žádné známky toho, že by dotyčná skutečně uklouzla. To však nemusí nic znamenat. "Pokud je svah strmý a ztratíte půdu pod nohama, možná po vás žádné stopy nezůstanou," citoval portál The Times policistku Sally Rileyovou. Nyní hlídky prohledávají ústí koryta.

Nové svědectví by ale spíše podpořilo obavy rodičů Nicole, kteří hovořili o únosu. Do pátrání se zapojili také přátelé a další lidé. Někteří dokonce stáli u silnic s podobiznou Nicole.

Rodina a blízcí však v současné době prožívají to nejtěžší období v životě. "Agónie pokračuje. Zatím neexistují žádné důkazy, všechny možnosti musí zůstat otevřené. Potřebujeme ji doma. Potřebujeme šťastný konec této noční můry," uvedl partner pohřešované Paul Ansell.

[chooze:article;value:482389]

Po mamince se každý den ptají i její dvě dcerky, píše portál Nottingham Post. "Když se dívky vrátí ze školy domů, ptají se, jestli jsou nějaké novinky o mamince. A Paul musí říct, že ne. A vy jen můžete vidět, jak ty malé holčičky smutně vydechnou a pak řeknou, že je jejich maminka slavná," popsala hrozné chvíle blízká přítelkyně zmizelé ženy.

Ani policisté se však nevzdávají a v pátrání pokračují. Do hledání už zapojili značné množství svých prostředků. Pomáhají potápěči se sonarovými sondami, pobřežní hlídka nebo vrtulníky.

[chooze:gallery;value:30219]

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.