Nové detaily v případu vraždy Anastázie. Podezřelého usvědčuje jeho vlastní mobil

Kriminalisté pokračují ve vyšetřování vraždy 27leté Anastázie z Polska, která otřásla Řeckem. Mají už hlavního podezřelého, a to 32letého muže z Bangladéše, kterého obvinili z vraždy minulý čtvrtek. Ten totiž tehdy zničehonic změnil svoji výpověď.

Vyšetřovatelé se v případu zaměřili i na účty obviněného muže na sociálních sítích. Podařilo se jim skrze telefon muže dostat i na jeho facebookový účet. Informace, které tam získali, obviněnému rozhodně nepomohly.

[chooze:article;value:510497]

Na facebookovém účtu muže kriminalisté zjistili, že si Anastázii několik dní před vraždou přidal do přátel. Měli na facebooku i několik společných přátel. V den vraždy ji ale opět z přátel odebral. Vyšetřovatelé to považují za důkaz, že se obviněný a Anastázie vzájemně znali, uvedl portál Polsat.

V telefonu ale nalezli kriminalisté i další informace. V jedné ze zpráv se muž doznává k tomu, že udělal něco strašlivého. Snažil se také utéct z Řecka, s nejvyšší pravděpodobností do Itálie. "Snažil se smazat veškerá data a informace ze svého telefonu. Z dat, která se nám podařilo získat, jsme zjistili, že si na internetu vyhledával, jak zahladit stopy po mrtvém těle," řekl podle portálu News247 vyšetřovatel Yiannis Katsiamakas.

Další věc, kterou si podezřelý muž na svém telefonu vyhledával, nebyla o nic méně znepokojující. Policisté zjistili, že v posledních šesti měsících navštěvoval muž pornostránky, na kterých vyhledával i videa zobrazující znásilnění, píše portál Wprost.

Policisté hledali kameru údajného únosce Maddie. Může na ní být natočena (5/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.