Nové informace o boji krále Karla s rakovinou. Palác je neuhlídal

[chooze:gallery;value:31369]

​Britský monarcha už několik měsíců statečně zápasí s rakovinou. O postupu jeho léčby sice Buckinghamský palác zatím nevydal oficiální informace, Británií se však po jeho nedávných vystoupeních na veřejnosti začíná šířit jasný názor. Přispěly k tomu i zvěsti, které unikly z králova okolí.

Lidé jsou proto ohledně jeho uzdravení velmi optimističtí. "Slyšela jsem, že král léčbu rakoviny snáší velice dobře," svěřila se podle deníku Great Britain News expertka na královskou rodinu Charlotte Griffithsová.

[chooze:article;value:550035]

Většina blízkých panovníka proto věří, že zákeřnou nemoc porazí. "Všichni z králova okolí díky tomu, jak na léčbu reaguje, cítí optimismus a pozitivitu," doplnila podle deníku New York Post odbornice. Král se podle ní soustředí i na rodinné problémy, údajně si přeje, aby se v těchto těžkých dobách urovnaly vztahy mezi příbuznými. 

Jenže podle expertky ke smíru mezi jeho syny Williamem a Harrym nejspíše nedojde. "Myšlenka, že William teď touží po usmíření, je bláhová. Je to muž, který má před sebou aktuálně mnoho výzev. Má dva nemocné příbuzné, z nichž jedna je jeho manželka," upřesnila Griffithsová.

[chooze:article;value:550131]

Podle ní se teď proto nechce zatěžovat zbytečnými starostmi navíc. "V příštích letech by se z něj mohl stát král, neví, jak dlouho to bude trvat. Nehodlá se proto zaplést do dalšího psychodramatu svého bratra a Meghan," uzavřela expertka.

Milá zpráva pro princeznu Kate: Je nejoblíbenějším členem královské rodiny (4/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.