Moderní bydlení

Nové moderátory Snídaně čeká premiéra. Budeme mít stažený zadek, bojí se

Vtipy jsou u nich na denním pořádku a už tři roky společně baví desetitisíce fanoušků nejen na sociálních sítích. Zábavnější ráno vám nově připraví i skrze televizní obrazovky v oblíbeném pořadu Snídaně.

"Já se bojím, že ten první vysílací den bude takový, že si řeknou: Tohle jsou humoristi jo? Že budeme mít oba stažený zadek, stažený půlky a budeme rádi, že to zvládneme," řekla Pechová.

"Když mám z něčeho strach, tak to začnu sabotovat, takže možná začnu sabotovat Snídani, když budu mít strach a trému. A od toho jsi tady ty, abys mě zase vracela na zem a aby to nějak vypadalo," pokračoval její kolega.

[chooze:article;value:573354]

​Strach ale přebila radost z nabídky na moderování. Katka s Dominikem tak od zítra doplní stálé moderátorské dvojice Snídaně, a to Johana Mádra s Ondřejem Havlem a Danu Morávkovou s Janem Čenským.

"Dlouho jsem váhal, než jsem řekl ano. A hlavně vím, že pro Káťu je to splněný sen. A já jsem správný chlap, že jsem řekl: 'Jdu do toho s tebou.' Mám dvě ženy, tu domácí a ženu pracovní. A i její sny chci plnit," dodal.

"Já se těším opravdu moc. Musím říct, že jsem si splnila sen. Byl to můj sen, že jsem chtěla moderovat Snídani, takže to ani nejde popsat slovy, že se fakt těším," popsala Pechová.

[chooze:article;value:571613]

​Práci věnují oba moderátoři opravdu hodně času. Spolu jsou kolikrát častěji než se svými drahými polovičkami. "Jsme o víkendu se svými partnery a v týdnu jsme spolu. Ale já si myslím, že naši partneři jsou rádi, že si od nás chvilku odpočinou," uvedla moderátorka.

"A navíc, my v tom vztahu, v každém zvlášť, tvoříme ten emocionální element a máme ty racionální partnery, takže jestli narážíš na to, jestli nežárlí, tak ne. Oni vědí, že je potřebujeme. Oni nás teda moc nepotřebují, ale my je ano," doplnil Vršanský.

Jisté rozhodně je, že páteční rána budou trávit s diváky u televizních obrazovek. Nezapomeňte proto sledovat premiérové vysílání Dominika a Katky už v pátek v 5:55 ve Snídani.

Podívejte se na reportáž TV Nova o nové moderátorské dvojici:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.