Nové zprávy o zdraví princezny Kate. Palác krotí nadšení fanoušků

[chooze:gallery;value:34408]

​Princezna Kate v úterý nadšeně sdílela aktuální informace ohledně toho, na čem pracovala v době, kdy podstupovala léčbu rakoviny. Dle deníku The Sun je totiž již dostatečně v pořádku, aby mohla být informována o projektech, kterých byla před nemocí součástí.

Konkrétně prý dostala informace týkající se pracovní skupiny, kterou vytvořila na pomoc dětem mladším pěti let. Matka tří dětí zahájila činnost The Royal Foundation Business Taskforce for Early Childhood v březnu loňského roku.

Princezna si v poslední době měla přečíst asi 60stránkovou zprávu o projektu a byla prý také informována o aktualitách.

[chooze:article;value:555372]

​42letá Kate se přitom stále ještě nevrátila do veřejného života. Poslední královskou akci absolvovala loni na Vánoce a od té doby ji trápí vážné zdravotní problémy. V březnu princezna odhalila, že se léčí s rakovinou.

Fanoušky zpráva o pracovních aktivitách princezny z Walesu velice potěšila. Mluvčí princezny ale nadšení krotí. "Nemělo by to být vnímáno jako návrat princezny z Walesu do práce," uvedl mluvčí.

Stav princezny se tak ani po zhruba čtyřech měsících léčby nezlepšil natolik, aby se mohla vrátit do veřejného života. Stále ani nejsou k dispozici informace o tom, kdy by se tak mohlo stát. Dle deníku Daily Mail Kate stále od lékařů nedostala povolení k návratu do práce. Právě to je pro princeznu klíčové. 

​Takto princezna Kate informovala o své nemoci (3/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.