Novinky v oblíbené aplikaci. WhatsApp chystá hned několik změn

Aktualizace a s nimi spojené změny vývojáři oblíbené aplikace WhatsApp vždy nejprve testují v beta verzi. Web WABetaInfo, který informuje o novinkách na platformě WhatsApp, přinesl shrnutí několika změn, které v nejbližší době čekají uživatele aplikace.

V rámci beta aktualizace pro iOS 23.1.0.71 je jednou z novinek možnost detekovat text v obrázcích, takže je možné ho zkopírovat a vložit. Vývojáři testují také novou funkci pro mizející zprávy, která má jejich používání zjednodušit a přinést uživatelům úsporu místa.

WhatsApp také chystá nový režim pro nahrávání videí, díky kterému budou moci uživatelé snadněji přepínat mezi fotoaparátem a kamerou.

[chooze:article;value:483333]

​V rámci aktualizace pro Android 2.23.2.2 vývojáři pracují na zásadní změně. Ta má uživatelům přinést možnost přesunout historii chatu do nového telefonu či jiného zařízení se systémem Android bez použití Disku Google. "Tato funkce je stále ve vývoji, ale podle nás je to nejlepší zpráva tohoto týdne," komentují novinku nadšenci z webu WABetaInfo.

Další novinkou má být zavedení tlačítka pro blokaci, díky kterému budou moci uživatelé blokovat některé kontakty přímo v oznámeních. Funkce se objeví pouze v případě, pokud dotyčný dostane zprávu od neznámého a nedůvěryhodného kontaktu.

Aplikace WhatsApp přichází s novinkami často. Nejvýznamnější změnou v poslední době bylo zavedení funkce mizejících zpráv (informovali jsme o tom ZDE), které se zobrazují pouze jednou. Po přečtení zkrátka zmizí a nikdo se k nim už nedostane.

WhatsApp snižuje kvalitu fotografií. Řešení je ale snazší, než si myslíte:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.