Nový důkaz o dvojnících Putina. Hvězda tiktoku natočila falešného prezidenta

Na tiktoku se objevilo video, na kterém je vidět Putin, jak jde sám přes Rudé náměstí v Moskvě, píše deník Mirror. Na tom by nebylo nic divného, nebýt skutečnosti, že opravdový ruský prezident, který je paranoidní, co se týče jeho bezpečnosti, je běžně obklopen desítkami ozbrojenců, přičemž někteří z nich u sebe nosí i skládací neprůstřelné štíty. Zároveň pravý Putin s sebou často nosí i svůj jaderný kufřík, kterým může kdykoli rozpoutat jadernou válku.

Údajný Putin se objevil na videu, jak prochází za dvacetiletou Dianou Pilkevičovou, která stála na náměstí před kamerou. Kamarádka, která video natáčela, jí řekla: "Támhle jde Putin." Muž, který jako by z oka vypadl ruskému prezidentovi, mířil od Kremlu k obchodnímu domu GUM.

[chooze:article;value:575472]

Diana na něj zavolala: "Dědečku?", což je hanlivá přezdívka pro ruského despotu. Video za pouhé dva dny získalo 7,6 milionu shlédnutí. Lidé v komentářích pod videem vtipkovali, že dvojník právě dokončil směnu, kdy zaskakoval za ruského autokrata, a jde na metro.

O tom, že ruský prezident používá dvojníky, se mluví dlouhodobě. Portál Newsweek s odkazem na japonskou televizní síť TBS loni v listopadu informoval, že japonští vědci pomocí umělé inteligence dokázali, že Putin má pravděpodobně minimálně dva dvojníky. Výzkum postavili na analýze pohybů těla, rozpoznávání obličeje a porovnávání hlasu.

Putin má mít dva malé syny. Údajně je drží odstřižené od okolního světa. Téma na začátku září rozebral ve vysílání TN Live novinář žijící v Moskvě Jiří Just:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.