O pohádkový jackpot už se přihlásila výherkyně. Netuší, jak s penězi naloží

Jackpot ve výši 4 804 824 eur (v přepočtu přes 120 milionů korun) vyhrála žena z Košického kraje na východě Slovenska. Jde o pátou nejvyšší výhru ve hře LOTO za celou její historii. Šťastná výherkyně už se o své peníze přihlásila a během přebírání se pochlubila se zajímavou informací, uvedl web televize Markíza

Slovenka prozradila, že tipuje již sedm let a dosud prý nic nevyhrála. Zmíněných 4 804 824 eur je její první výhrou. Výherní čísla pro ženu nebyla nijak speciální, protože zvolila možnost náhodného výběru. Za tiket dala žena celkem 2,50 eura, což je něco málo přes 50 korun.

​Společnosti Tipos sdělila, že zatím netuší, jak s výhrou naloží. Štěstí však chce pokoušet i nadále a v sázení nehodlá přestat. "Ve společnosti Tipos jsme jako největší podporovatelé sportu hrdí nejen na úspěchy našich sportovců, ale těšíme se i z vítězství všech hráčů našich loterií. Odevzdat milionovou výhru s vědomím, že někomu změní život, je pro nás radostí. Výherkyni srdečně gratuluji a přeji, aby si výhru užila ve zdraví," vyslovil generální ředitel společnosti Peter Děď. 

Úspěch i v Česku

Pěknou výhru přes 111 milionů korun si tento měsíc odnesl i šťastlivec z České republiky. Výherce či výherkyně sedl k internetu, jeho prostřednictvím zakoupil tiket Sportky a náhodně vyplnil. "Snový start letošního jara zažívá sázející, který v devátém týdnu letošního roku trefil ve Sportce superjackpot. Nadělil si tak pohádkovou výhru ve výši 111 612 990 korun!" informovala mluvčí společnosti Sazka Pavla Hobíková.

[chooze:article;value:532525]

​Dosud nevyšší výhru letošního roku zajistil sázejícímu z internetu druhý tah. "Zajistila mu ji šťastná čísla 8, 12, 13, 18, 24, 28 plus dodatkové číslo 48, které výherce vybral náhodným tipem. S nimi výherce trefil i poslední číslo Šance, 2 6 2 8 0 2, které se shodovalo s posledním číslem vsazeného tiketu," upřesnila Hobíková.

V prosinci padl v USA druhý nejvyšší jackpot v historii:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.