O prezidentskou debatu měli zájem i v zahraničí. Sledovali ji v Bruselu i Londýně

Debaty prezidentských kandidátů TV Nova sledovali lidé po celém světě. Výjimkou nebyl ani Daniel, který žije a pracuje v Bruselu. "Půjdu k volbám, tak mě zajímá, co si kandidáti myslí, jejich postřehy na aktuální dění. To je pro mě velmi důležité," uvedl.

Daniel si ke sledování přizval i několik svých kolegů. A podobně to plánují také před druhým kolem voleb. "Budeme ji sledovat celá kancelář, sedneme si k televizi. My českou politikou žijeme tady v Bruselu," prozradil Ondřej, který také žije v Bruselu.

O to, kdo usedne po Miloši Zemanovi na Pražský hrad, se ale nezajímají jen Češi v Bruselu. Monika žije a pracuje v Londýně a debaty také bedlivě sleduje. Prý hlavně proto, že v České republice stále žije její rodina a známí.

[chooze:article;value:484201]

"Sleduju debaty, sledovala jsem i to, co píší média. Ty debaty díkybohu jsou vlastně licencované na celý svět, takže vlastně není problém na to koukat odkudkoliv ze světa, což je teda výhoda," poznamenala Monika.

Právě kvůli lidem, kteří žijí a volí mimo Českou republiku, se TV Nova rozhodla vysílání debaty na TN Live na webu TN.cz geograficky neblokovat. A sledovat po celém světě bude možné duel postupujících kandidátů také před případným druhým kolem voleb.

Volební vysílání TV Nova

12. ledna První debata: 17:00, TV Nova
Druhá debata: 20:00, TV Nova
Průběžné komentáře a analýzy na TN Live
13. ledna Speciální Snídaně: 5:55, TV Nova
Mimořádné vysílání: 14:00, TV Nova
Průběžné komentáře a analýzy na TN Live
14. ledna Kontinuální vysílání: 13:00, TV Nova Průběžné komentáře a analýzy na TN Live
Debaty bude možné sledovat také na TN.cz, Voyo zde a zde, Nova.cz, Facebooku, Instagramu a na YouTube.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.