O vlásek unikla smrti. Ženu při plavání napadl rejnok, bodnutí těsně minulo plíci

Zní to skoro jako příběh Steva Irwina, ovšem se šťastným koncem. Tak může o svém zážitku mluvit žena z Floridy. Tu totiž během plavání v oceánu napadl rejnok. Jeho osten se ženě zabodl do zad a jen o pár centimetrů minul plíci.

Kristie O'Brienová, jak se žena jmenuje, si společně s manželem užívala den u vody. Odpočinek v oceánu ale zničehonic přerušila palčivá bolest. "Okamžitě jsem cítila, že mě něco píchlo," popsala televizi Fox News. Instinktivně se proto snažila vstát, ale manžel ji zastavil.

"Ne, vůbec se nehýbej," řekl jí podle deníku New York Post. Kristie i rejnoka se snažil udržet v klidu, ale paryba s sebou zuřivě mrskala a osten zarývala hlouběji do těla. "Kdykoliv se objevila vlna nebo se cokoli pohnulo, cítila jsem, jak mi osten zajíždí do zad," popsala Kristie.

[chooze:article;value:519271]

​Manžel proto rychle zavolal záchrannou službu. Ta ženu transportovala do nemocnice, kde jí lékaři osten chirurgicky odstranili. Bodnutí minulo její plíce jen o tři centimetry. "Člověka nikdy nenapadne, že se něco takového může stát. Jsem stále v šoku," dodala žena, kterou nyní čeká dlouhé zotavování.

"Byla jsem si jistá, že zemřu," přiznala. "Myslím, že každý si vybaví obrázek Steva Irwina," dodala. Světoznámý lovec krokodýlů zemřel v roce 2006 poté, co ho při natáčení na Velkém bariérovém útesu osten rejnoka bodl přímo do srdce. Následkům zranění na místě podlehl.

Kosatky napadly chorvatskou loď. Jejich chování bylo neuvěřitelné, říká kapitán:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.