O ztrátě manžela napsala knihu. Nyní stojí před soudem kvůli jeho vraždě

Kouri Richinsová z amerického Utahu na jaře 2022 přišla o manžela Erica. Pár spolu vychovával tři děti, které ze dne na den přišly o otce. Velkou ztrátu především pro jejich tři malé syny si Richinsová uvědomovala, a rozhodla se, že by s nimi mohla sepsat knížku, která by jim pomohla. "S dětmi jsem napsala tuto knihu o různých emocích a procesu truchlení, které za poslední rok zažily," okomentovala Richinsová.

Celý příběh se však podle vyšetřovatelů zřejmě odehrál úplně jinak. Manžel obžalované Eric Richins před smrtí manželku podezíral, že ho chce zabít. A podle vyšetřovatelů se to tak skutečně stalo.

Manželé 3. března 2022 oslavovali uzavření smlouvy o prodeji domu. Kolem deváté hodiny večer měla Richinsová svému manželovi připravit v kuchyni drink a odnést mu ho do ložnice. Podle patologa byl v nápoji fentanyl.

[chooze:article;value:568462]

​Kouri původně uvedla, že usnula, když uspávala nejmladší dítě. Ve tři ráno se probudila a zamířila do ložnice, kde ale našla tělo manžela už na dotek studené. Před vyšetřovateli tvrdila, že v době, kdy byla u syna, neměla u sebe ani mobil. Podle spisu přitom mezi uspáváním syna a přivoláním sanitky svůj telefon několikrát odemkla a zamkla a přijímala a odesílala zprávy, které následně smazala.

Podle vyšetřovatelů si také psala se známým, který čelí několika obviněním v souvislosti s drogami. Několikrát ho prý žádala, aby jí sehnal léky proti bolesti. Tři dny po této konverzaci se Eric Richins svěřil své sestře, že se mu po valentýnské večeři udělalo nevolno. Dva týdny poté žádala Kouri známého o silnější léky.

Eric Richins před smrtí uvedl, že pokud by ho někdy někdo zavraždil, udělala by to jeho manželka kvůli penězům. Změnil závěť a dědictví převedl z manželky na sestru. S Richinsovou se údajně plánoval rozvést. Vdova byla podle spisu také přistižena, jak se snaží změnit údaje manželovy životní pojistky.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.