Obavy okolo návratu legendárních Oasis. Fotka usmířených bratrů budí nejistotu

[chooze:gallery;value:37145]

​Legendární kapela Oasis oznámila svůj návrat po 15 letech. Skupina, kterou tvořili bratři Liam a Noel Gallagherovi, se rozpadla v roce 2009 kvůli neshodám, které mezi sebou sourozenci měli. Nyní však oznámili, že se usmířili a v příštím roce vyrazí na společné turné.

Svůj návrat oznámili i černobílou fotografií, na které oba bratři stojí vedle sebe. Ihned se ale vyrojily spekulace, že fotografie, kde oba bratři stojí před bílým pozadím, je ve skutečnosti zfalšovaná. Podle některých fanoušků se totiž měli oba nechat vyfotit odděleně a fotografii následně spojit, aby nemuseli být při focení v jedné místnosti.

[chooze:article;value:567852]

​Tyto spekulace však hvězdní bratři odmítají. "Vím, že to vypadá, jako že to mohl někdo vyrobit ve photoshopu, ale oba dva na focení byli a setkali se. Smáli se a žertovali a po všech těch letech to byla skutečně radost vidět," řekl pro portál Mirror zdroj z blízkého okolí obou sourozenců.

Vztahy mezi bratry Gallagherovými, kteří tvořili jádro kapely Oasis, byly dlouhé roky na bodu mrazu. Jejich rivalita vyvrcholila na koncertě v roce 2009, kdy se porvali v zákulisí a krátce nato oznámili konec kapely. Kytara, kterou při potyčce poškodili, se v roce 2022 prodala v aukci za 9,6 milionu korun, píše portál Guardian.

Comeback legendy britpopu se bude konat příští rok. Bratři oznámili, že vystoupí na 14 koncertech, které se budou konat ve Velké Británii. Prodej lístků má začít už tuto sobotu.

Díky české kapele ožili Queeni. Báli se ponížení od královny, říká frontman (4/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.