Objev roku Balonová čeká na lásku: Jsem nezadaná a vybírám si podle charakteru

Tereza Balonová je letošním Objevem roku. "Přijde mi neuvěřitelné, že s druhou deskou jsem Objev roku. Moje hudba je podle mě takový mix všeho a nedá se tak jednoduše zařadit, což je vlastně moje plus i minus. Hraju věci napříč žánry, mám tam rockové písničky, jemné balady s kytarou, ale i popové věci. Já to ráda míchám a ráda si s tím hraju," zmínila.

Jako většinu umělců i ji inspiruje při tvorbě její život. "Někdy mi přijde, že moje písničky jsou jako můj deník. Také mě inspirují ostatní příběhy lidí kolem mě, co prožívají moji vrstevníci nebo i rodiče. Často moje songy vypadají, že jsou o lásce, ale ten podtext je úplně jiný. Třeba písnička Chybíš, kde spousta lidí vidí lásku, tak ta je o mojí babičce, která odešla během covidu," popsala Balonová.

[chooze:article;value:530449]

​Podle ní je rozhodně těžké prosadit se v českém showbyznysu. "Přijde mi, že platí, co Čech, to muzikant. Znám hodně šikovných, talentovaných a mladých lidí. Podle mě záleží na tom, jak to kdo uchopí a rozhodne se to rozvíjet. Ale těch talentovaných je u nás fakt moc," míní mladá zpěvačka.

K prosazení jí pomohla kapela Jelen, které také věnovala svůj dík v děkovné řeči při přebírání Slavíka. "Kluci mě, dá se říct, objevili. Na festivalu jsem vyhrála soutěž, při sólu pro vítěze mě právě viděli kluci, vzali mě pak své turné a seznámili mě s producentem. Kdyby za mnou tehdy nepřišli, tak by se tohle všechno vůbec nedělo," podotkla Bolonová.

[chooze:article;value:530877]

Balonová také prozradila, že je momentálně nezadaná. "Mým největším parťákem jsem si já sama, muzika a moji hudební parťáci. Jinak jsem na charakter, jak se muž chová, jaký je a jaké má hodnoty. Líbí se mi spíš tmavovlasí muži, protože blond je můj brácha. Ale ani nemůžu říct, že by se mi blonďák nelíbil," uzavřela zpěvačka.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.